Programul MBM

Programul MBM

PROGRAMUL DE MASTER ÎN MANAGEMENTUL AFACERILOR este un program eminamente practic, care indică ce să faci și cum. În el vei găsi magia autodirecției, planificarea organizată, autosugestia, parteneriatele inteligente, un sistem surprinzător de perspicace de auto-analiză, planuri detaliate de vânzare a produselor și serviciilor, dar și bogăția altor ajutoare vizate, totul inspirat din înțelepciunea celor mai mari experți ai lumii in prosperitate.

Prin Programul MBM ne propunem să împărtășim experiența noastră tuturor celor interesați să devină independenți din punct de vedere financiar, ajutându-i să înțeleagă lumea afacerilor exact așa cum este ea și cum funcționează ea, dezvăluindu-le secretul succesului, cum nicio școală din lume nu o poate face. În acest PROGRAM de afaceri îți dezvăluim atât principiile cât și uneltele sau instrumentele necesare pentru a câștiga bani fără bani, de a câștiga bani fără nicio investiție.

FELICITĂRI!

V-ați înscris cu succes pentru PROGRAMUL MBM – PROGRAMUL DE MASTER ÎN MANAGEMENTUL AFACERILOR. Este important să urmăriți lecțiile audio și text în ordinea în care sunt ele structurate, în aceasta constă REȚETA SUCCESULUI. Fiți responsabili, hotărâți, determinați, motivați și disciplinați! Parcurgeți fiecare lecție audio sau text, cu interes, răbdare și cu mare atenție!

Atenție!

NU vindem învățătură! Căutăm persoane motivate, interesate să avanseze în viață! Căutăm persoane ce doresc să se ridice deasupra mediocrității! Căutăm persoane pregătite să se alăture echipei noastre și să câștigăm împreună bani mulți fără bani! Nu vă trebuie bani pentru a deveni partenerul nostru! Nu banii aduc bani, ci felul în care gândim! Haideți în echipa noastră să gândim împreună! Din înțelepciunea celor mai mari experți ai lumii, în prosperitate, în acest PROGRAM vă dezvăluim atât principiile cât și uneltele sau instrumentele necesare pentru a căștiga bani fără bani. Au apus zilele celor care preferă numai să ia, au răsărit zorii celor care preferă să dea!

Dacă lucrați inteligent, cu pasiune și entuziasm, vă oferim OPORTUNITATEA de a câștiga în decursul unui an mai bine de UN MILION DE EURO.

“Entuziasmul este bogăția însăși.” spunea James Allen

Important!

La finalul primei etape, finalul perioadei de pregătire, după ce ați urmărit toate lecțiile în format audio și text, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@mbmbusiness.ro, care să includă următoarele:

1. numele și prenumele dvs.
2. data nașterii
3. textul: Am finalizat Etapa I ( PREGĂTIREA )

Trimițând acest e-mail, veți fi introdus automat în Etapa a II-a ( VÂNZĂRILE ) și veți primi informațiile necesare pentru a continua.

Foarte important!

NU TRIȘAȚI, DEOARECE VEȚI PIERDE ACEASTĂ OPORTUNITATE UNICĂ!

Nu oferim speranță persoanelor indiferente, care nu sunt interesate să avanseze în viață! Nu oferim speranță persoanelor cărora le lipsește ambiția de a se ridica deasupra mediocrității! PROGRAMUL MBM este destinat exclusiv instruirii oamenilor pentru a le schimba scopul precis al dorinței de bani în echivalentul sau monetar.

Ascultați cu atenție sau citiți cu atenție, gândiți și meditați în timp ce citiți sau ascultați. Scopul esențial al acestui PROGRAM vă vă fi dezvăluit în curând și îl veți vedea în perspectiva.

“Unde nu exista viziune, oamenii pier.” Noul testament – Pilde 29. cu 18.

Treceți la acțiune! Acțiunea este principalul ingredient al succesului. Daca nu faci nimic, nu se întâmplă nimic. Totul se bazează pe acțiune.

“Ratezi 100% din deciziile pe care nu le iei!”
“Fă-ți treaba și vei avea puterea!” Ralph Waldo Emerson
“Norocul vine atunci când se întâlnește pregătirea cu oportunitatea!” Seneca

MULT SUCCES!

Reviews

Average Rating

0
(0 rating)

Detailed Rating

0
0
0
0
0
Preț GRATUIT
Instructor Programul De Business
Durata 6 zile
Lecții 6
Înscriși 72 studenti