Procesul de cumpărare

Procesul de cumpărare

Membership Level

You have selected the PROGRAM MBM membership level.

Acest program conține acel SECRET, testat de mii de oameni.

The price for membership is 0.00€ now.

Do you have a discount code? Click here to enter your discount code.


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK

Termeni de utilizare

Site-ul nostru

Adresa site-ului nostru este: http://mbmbusiness.ro Definiții ale termenilor, drepturilor și restricției de bază:

Termeni de bază

Acești Termeni și condiții pentru Programul de business MBM constituie un contract obligatoriu între dvs. („Membru” sau „Client” sau „Dvs.”) și compania MBMBusiness, o corporație înregistrată în Spania („Companie”), cu privire la termenii de la pe care Compania vă va oferi acces la  programul online de afaceri (sau părți ale acestora) achiziționate de dvs.

Drepturi și restricții

  • Membrii trebuie să aibă cel puțin 18 ani.
  • Membrii beneficiază de un drept limitat în timp, neexclusiv, revocabil, netransferabil și nesublicabil de a accesa acea porțiune a  programului online de afaceri corespunzătoare achiziției.
  • Partea  programului online de afaceri corespunzătoare achiziției va fi disponibilă Membrului atâta timp cât  programul online de afaceri este menținut de Companie, care va fi la minimum un an după achiziționarea Membrului.
Materialele audio din  programul online de afaceri sunt furnizate sub formă de flux audio și nu pot fi descărcate. Prin acordul de a acorda un astfel de acces, Compania nu se obligă să mențină  programul online de afaceri sau să îl mențină în forma sa actuală.