Despre noi

CINE SUNTEM?

Suntem un grup de antreprenori, finanțisti și investitori, cu o vastă experiență si cu rezultate excelente în crearea, gestionarea și dezvoltarea afacerilor.
Prin Programul MBM ne propunem să împărtășim experiența noastra tuturor celor interesați să devină independenți din punct de vedere financiar, ajutându-i să înțeleagă lumea afacerilor exact asa cum este ea și cum funcționează ea, dezvăluindu-le secretul succesului, cum nicio școală din lume nu o poate face.

În orice școală sau universitate există profesori bine pregătiți, nimeni nu contestă acest lucru, doar că acei profesori sunt angajați ai școlii sau universității respective și au statut de ANGAJAT.

about
1-p3otykb3z4vqjswnpge5pojwn2ozvhla83rbu7wi5o

Niciun om cu statut de angajat nu poate învăța pe altcineva cum să fie independent financiar, cum să fie propriul său șef sau cum să devină o persoană de succes.

Majoritatea profesorilor nu au mulți bani, ei sunt specializați în predarea cunoștințelor, dar nu sunt specializați în organizarea acestor cunoștințe sau în utilizarea lor.

Cunoașterea nu va atrage bani, decât dacă este organizată și dirijată inteligent prin planuri practice de acțiune, cu scopul precis de a acumula bani.
Lipsa de înțelegere a acestui fapt a fost o sursă de confuzie pentru milioane de oameni care cred în mod eronat că „știința este putere”. În niciun caz! Știința este doar putere potențială, ea devine putere numai dacă este organizată în planuri de acțiune bine definite și direcționate către un obiectiv specific.

Educație accesibilă tuturor

PROGRAM ONLINE DE MASTER ÎN MANAGEMENTUL AFACERILOR

Programul MBM se adresează tuturor categoriilor de vârstă, nu este niciodată prea târziu, niciodată prea devreme,
ACUM este momentul perfect pentru a te înscrie.

Programul de Master în Managementul Afacerilor se adresează deopotriva elevilor sau studenților, șomerilor sau angajaților, intraprenorilor sau antreprenorilor, cât și pensionarilor; în el veți gasi informații UNICE, veți descoperi adevaratele secrete ale prosperitații.​

Programul acesta ți se potrivește daca :

„Veriga slabă” a tuturor sistemelor educaționale poate fi găsită în eșecul instituțiilor de învățământ de a-și învăța elevii cum să organizeze și să utilizeze aceste cunoștințele odată ce le-au dobândit.